VIDEO – Tulevaisuuden tekoja, investointeja Ouluun

VIDEO – Tulevaisuuden tekoja, investointeja Ouluun

Oulun tulevaisuuden investointeja käsittelevä Kokoomuksen ehdokaskeskustelu pidettiin 19.5.2021. Teemana oli nostaa esille itselle tärkeitä kohteita, mutta koska aikaa keskustelulle oli varattu ainoastaan tunti, jäivät teemat valitettavasti varsin rajatuiksi.

Emme tienneet etukäteen mitkä aiheet nousisivat esille. Itse pääsin puhumaan mm. niin matkailua kuin oppimistakin tukevasta merimuseosta, vesibusseista keskustan ja Nallikarin välillä sekä asemaseudun arkkitehtikilpailun vuonna 2017 voittaneesta Tervatynnyrit-nimisestä ehdotuksesta. Nostin myös esille vapaana virtaavan Oulujoen kaupungin matkailuvalttina sekä mahdollisuuden rakentaa Lammassaareen oululaista tanssikulttuuria tukevan kesätanssilavan. Lopuksi minuutin mittaisessa puheessani ehdin vielä muistuttaa siitä, mitä mahdollisuuksia kaupunkimaaseutumme voi avata liiketoiminalle ja kaupungin elinvoiman kasvulle.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Nimetön

    Mielenkiintoisia ja raikkaita, uusia ja rohkeita ajatuksia kaupungimme kehittämiseksi. Monet aikaisemmin suunnitellut ajatukset eivät ole päässeet maaliin tai toteutetaan vuosia myöjemmin, jolloin ne ovat auttamattomasti vanhanaikaisia. Torihotelli on yksi tällainen! Betonimöhkale hirsiaittojen keskellä!
    Teijan ajatukset kiehtoivat raikkaudellaan ja avaralla, kokonaisvaltaisella lähestymistavalla. Hyvä Teija, Toivon onnea Sinulle vaalityöskentelyyn.

Vastaa